Har du agter at gøre store salg? 5 numre eller 6 tal? Visse du gør.

Men hvordan kan du gøre i forhold til at ske? For det første bør du bede 5 eller 6 tal for dine domænenavne og forberede sig på at gøre nogle hårde arrangementer.

Åh, og også du derudover kræver nogle gode domænenavne. Jeg taler ikke om 2 eller 3 bogstaver eller number.coms. Jeg taler omkring 3 bogstaver. orgs eller 2 word.coms.

Men hver eneste lille ting kommer ned til kapital. Hvis du har en stabil cash flow og også du ikke “behov” at gøre et salg med det samme for at betale for dit hjem pant eller domænenavnet fornyelser efter at du kunne forhandle højere omkostninger. Dette vil gøre visse du lader næsten ingen penge på bordet.

Uden at efterlade penge på bordet, er en myte. Du behøver normalt ikke tjene penge en virksomheds komplette penge reserver. Samt marketing et domæne på en virksomheds udgifter planen betyder ikke, at de ikke har nogle flere kontanter tilbydes, hvis deres budget ikke kunne få dem deres ønskede domænenavn.

Så alt kommer ned til cash flow så det er derfor, du har brug for at acceptere overkommelige tilbud på et par af dine værste eller sub-par domæner. En masse af individer har domæner i deres portefølje, at de ikke virkelig bekymrer sig om. Naturligvis den bedste kvalitet varierer fra ét domæne investor til en anden.

De kunne også have forsømt hvordan og også hvorfor de købte disse dårlige domænenavne. Det er de domænenavne, som, forudsat en mulighed, skal gå. Det er de domæner, der vil helt sikkert betale for de vækkelser, så når forespørgslen kommer for Deres fremragende domænenavn, du ikke fratage for nogle penge. Det er mere sandsynligt at finde ud af bedre, hvis du ikke virkelig har brug for kontanter. Så en fornuftig 5 tal tilbud kunne ende med at blive en 6 antal salg.

Hvis du gå glip af et par $ 3-5K byder på grund af en $ 500 forskel, der kan skade dig en masse endnu mere senere.

Og også jeg ikke bare taler om at sælge disse almindelige domænenavne i detailpriserne. Du kunne sælge dem i engros omkostninger, hvis mængden er betydelig såvel som prisen giver mening. Jeg har gjort dette 3-4 gange i fortiden såvel som jeg måske gøre dette er igen i fremtiden.

Så i sidste ende du få en sund likviditet, minimere de samlede profil revival priser, og også du er klar til en stor salg.

Se vores partner hjemmeside – jobformidling i byggebranchen.

Post Navigation